Nye ting i vente:)

Endelig har jeg funnet noe nytt som skal få plass hjemme hos oss:) Som de fleste vet har jeg alltid vært forelsket i større pyntegjenstander i enten stål eller sølvfarge! Etter mye testing på hva som egentlig var min smak, kom jeg frem til at jeg liker det enkle, men samtidig må jeg ha det "lille ekstra" i form av mykhet, romantisk preg eller krevende små detaljer... Lys er jo også noe jeg setter høyt på min liste når det gjelder interiør, derfor valgte vi å ta i hus en stoooor lyskrone med krystaller for å ha over spisestuen. På stuen valgte vi også en lyskrone, men denne er mer stilren og klassisk. Ikke så prangende som den andre.. Man må jo holde seg litt tilbake, så balansen blir rett:) ellers har jeg også fått dilla på saueskinn..mmmm :) kan plasseres hvor enn man ønsker, samtidig som det gjør hjemmet lunere nå som det går mot vinter:)

Skal vise dere noen bilder av det som venter på å komme i hus om ca 2 uker:) åååh som jeg gleder meg:) Så nå er det bare å finne ut hvor ting skal plasseres:) (har vel egentlig ting klart, men forandringer blir det heeele tiden(0: )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

misscathrine

misscathrine

25, Trondheim

Velkommen til min blogg=) Jeg er ei jente på 24 år fra Trondheim, som bor i et søtt lite "dukkehus" sammen med min kjære samboer. Til daglig jobber jeg som selger for Barton Smykker, noe som innebærer endel reising til tider. I denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen, interiør, mote og mye annet som interesserer meg. Interessen for interiør og design er noe som har blitt en stor del av min hverdag den senere tid. Det er så mye fiiint=) Da min mor er utdannet som interiørdesigner, og jeg ELSKER alt som har med interiør og lignende, tar jeg selvfølgelig i mot spørsmål om dette. Takk for at du tok turen innom=)

Kategorier

Arkiv

hits