Spennende smaker!

Jeeeeg har smakt Østers!!!! Og det ble ingen høydare for min del:p Dette er for de drevne sjømatelskere antar jeg! Spesiell smak og rar konsistens! Men jeg måtte prøve det ut.. Men champagnen som ble servert til retten var ubeskrivelig nydelig! Oste fruktsmak, uten noen som helst gjærsmak:) Nyydelig! Når det gjelder østers eller andre ukjente retter, kan man jo aldri vite om man liker det eller ikke før man har testet det!

Jeg fikk også smake elgecarpaccio :) dette var faktisk overraskende godt...:) mye smak i en liten rett som dette! Ble litt skeptisk når jeg fikk høre at det er rått kjøtt, men men.. Man må jo prøve, å det var jo godt:) anbefales:)

Ellers er jeg egentlig en ganske standard matperson som aller helst holder meg til sikre matretter! Min favoritt er sikker som mange andre, TACO!!! Just love it:)

Hva er din favorittmatrett?

Nå er det snart kveld for min del. I morgen starter dagen tidlig, da jeg skal til levanger, verdal og steinkjer med jobb. Ha en fortsatt flott kveld alle sammen:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

misscathrine

misscathrine

25, Trondheim

Velkommen til min blogg=) Jeg er ei jente på 24 år fra Trondheim, som bor i et søtt lite "dukkehus" sammen med min kjære samboer. Til daglig jobber jeg som selger for Barton Smykker, noe som innebærer endel reising til tider. I denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen, interiør, mote og mye annet som interesserer meg. Interessen for interiør og design er noe som har blitt en stor del av min hverdag den senere tid. Det er så mye fiiint=) Da min mor er utdannet som interiørdesigner, og jeg ELSKER alt som har med interiør og lignende, tar jeg selvfølgelig i mot spørsmål om dette. Takk for at du tok turen innom=)

Kategorier

Arkiv

hits