Tiden flyr

I dag har alt gått i ett fra kl 07.00 frem til tidligkvelden med jobb! Hadde planer om en aldri så liten shoppingrunde, litt sol og se treningskamp mellom svb og japans landslag! Men ettersom døgnet kun har 24 timer så gikk ikke ting som planlagt! kom meg hjem i rett tid for å se Idol ( har blitt helt hekta), og selvfølgelig må jeg jo også få med meg svenske idol, så dette ble tatt opp:) da var det godt å kunne krype under pleddet i sofaen med fyr i peisen og en god kopp kaffe:)

Etter idol gikk turen bort til Jeanette.. Tid for kosekveld med jentene:) godis, snacks, senkveld og jenteprat:) blir altfor lite av dette ettersom jobben krever endel tid, men man får bare bli flinkere:) når jeg kom hjem ble jeg sittende å se litt på div ting jeg så på messen i august, og fant plutselig ett bilde av noen råstilige ting jeg helt haddr glemt! Ett bilde som er ett perfekt blikkfang og en stilig stålampe med speil i ganske lik stil.. Tenkte den kunne passet godt nede i gangen når vi er ferdige der!

Det får bli med bildene sålangt så får vi se hva vi har plass til:) ha en flott fredagskveld dere:) her er det kveld nå:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

misscathrine

misscathrine

25, Trondheim

Velkommen til min blogg=) Jeg er ei jente på 24 år fra Trondheim, som bor i et søtt lite "dukkehus" sammen med min kjære samboer. Til daglig jobber jeg som selger for Barton Smykker, noe som innebærer endel reising til tider. I denne bloggen vil jeg skrive om hverdagen, interiør, mote og mye annet som interesserer meg. Interessen for interiør og design er noe som har blitt en stor del av min hverdag den senere tid. Det er så mye fiiint=) Da min mor er utdannet som interiørdesigner, og jeg ELSKER alt som har med interiør og lignende, tar jeg selvfølgelig i mot spørsmål om dette. Takk for at du tok turen innom=)

Kategorier

Arkiv

hits